top of page

Er du vår nye arkitekt?

Er du sivilarkitekt med god kjennskap til byggebransjen, eller har du kanskje annen relevant utdanning og prosjekterfaring? Vi er på utkikk etter en kreativ og løsningsorientert person med lidenskap for innovative og funksjonelle byggverk.

Jobben består i å planlegge, utvikle og designe nye og eksisterende bygninger og konstruksjoner på en bærekraftig måte. Med praktiske løsninger som skaper attraktive, holdbare og funksjonelle bygg og områder. I tillegg til kunnskap om bransjens aktuelle lover, regler og bestemmelser, bør du også ha erfaring med bruk av Archicad eller tilsvarende.

 

Som arkitekt i On arkitekter og ingeniører blir du kjent med mange ulike kundegrupper. Vi favner bredt, og bistår innen alt fra privatmarked til offentlige virksomheter, entreprenørbransjen og eiendomsutvikling, med hele Trøndelag og Møre og Romsdal som primært nedslagsområde. Som en del av et tverrfaglig miljø med kompetanse innen alle deler av et byggeprosjekt, vil du både lære av andre og selv bli en viktig ressurs. Vi er i dag 18 ansatte, med hovedkontor på Orkanger og avdelingskontor på Hitra og Frøya.

Er du riktig person for jobben? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

bottom of page